info@example.com

Relax your body and soul

Tarieven


Het is belangrijk dat je je in de Yoga ontspannen voelt. Kom gewoon een paar keer kijken en als het goed voelt en het bevalt je, ben je van harte welkom !

Een proefles is 10 euro.
Wanneer: Dinsdagavond 19.30h-20.45h. Haakbeukweg 42, Parkwijk Almere.
Daarna is het 11,33 euro per les, als je het hele jaar komt. Er zijn per jaar 3 periodes van 12 lessen. Totaal 36 lessen per jaar, kindervakanties en juli en augustus geen les.
Een losse les kost als je af en toe kan: 12,95 euro.

Je bent van harte welkom!


Je kan als je een keer verhinderd bent oa je les in Almere inhalen op de Kiwistraat 14 , zondag 21 oktober , zondag 3 februari en zondag 5 mei van 13.00 - 14.15 uur. Meld je svp tijdig even van te voren aan.

Tevens kan je als je dat leuk vindt je partner, een vriend of vriendin op jou plek laten invallen als je een keer niet kan, stuur even een mail dat we weten dat je niet komt en wie je vervangt.

Wellicht als je in de buurt van Utrecht bent in de Weide Wereld op de teunisbloemlaan 48 te Utrecht op maandag en woensdag, aanvang 20.15 h, stuur dan voor je komt even een mail. Ingang aan de noordoost zijde, dit is op de hoek van de Teunisbloemlaan en het Passiebloempad en op die hoek ga je naar boven de trap of de schuine helling op en dan door de schuifdeuren, dan na 10 meter bij het grote prik- publicatiebord rechts, na 50 meter helemaal aan het eind van de gang laatste deur rechts.

Ter info:
Yoga school Dharma, Almere.
P. Gerritse